Uusi askel suhteessa – Anne muutti avoliittoon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Anne Hathaway on tullut tunnetuksi muiden muassa roolistaan Brokeback Mountain –elokuvassa Jake Gyllenhaalin ja edesmenneen Heath Ledgerin kanssa. Naisen uusin elokuva Love and Other Drugs oli äskettäin ensi-illassa maailmalla.

Hathawayn rakkauselämää ei ole enää nykyään juurikaan päästy ruotimaan julkisuudessa, sillä parisuhde näyttelijä Adam Shuldmanin kanssa on sujunut ongelmitta. Kyseistä suhdetta on kestänyt jo kaksi vuotta, ja onnelle ei ole näkyvissä loppua. Nyt pariskunta on ottanut uuden askeleen suhteessaan, sillä he ovat lähteen mukaan muuttaneet avoliittoon.

Lähde kertoi Life & Style –lehdelle Hathawayn asuvan nyt Brooklynissa yhdessä Adamin kanssa ja syy tähän oli hyvinkin yksinkertainen. He eivät jaksaneet asua enää erillään toisistaan.

– Annen oli helppoa muuttaa Adamin luokse Brooklyniin. He ovat olleet yhdessä jo niin kauan, että se oli täysin selvä ratkaisu heille. Tämä on heidän mukaansa todella hyvä muutos suhteeseen. Uusi askel kaikkeen ja Anne on ylpeä rohkeudestaan, lähde kertoi Life & Style –lehdelle.

Anne Hathawaylle itselleen muutos on merkittävä, sillä hän on kärsinyt suuresti edellisestä suhteestaan Raffaello Follieriin. Hathaway kertoi Daily Telegraph –julkaisulle miehen joutuneen vankilaan petoksesta. Hän luuli ettei uutta rakkautta koskaan enää tulisi hänen elämäänsä, sillä hän pelkäsi rakastua. Nyt pelko on poissa ja Anne on valmis rakentamaan elämäänsä Adamin kanssa.