Cheryl Cole seksikkäässä pyjamassa kaupungilla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Popkaunotar Cheryl Cole on ollut viime päivinä runsaasti otsikoissa, kun hänen pestinsä Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmaan on ollut vaakalaudalla. Esimerkiksi Sharon Osbourne on julkisesti ilmoittanut, että Cheryl ei ole siihen paras valinta.

Brittikaunotar on kuitenkin äänestetty useita kertoja maailman seksikkäimmäksi naiseksi, joten hänen ulkonäössään tuskin on vikaa. Nyt Cheryl Cole nähtiin matkalla lounaalle Girls Aloud –yhtyeen tyttöjen Nicola Robertsin ja Kimberley Walshin kanssa. Kaunotar oli valinnut ylleen silkkisen asun, joka toi elävästi mieleen yöpuvun.

Kerroimme pari päivää sitten, kuinka Colen kollega Simon Cowell tyrmistytti naisen joululahjallaan. Cowell antoi nimittäin Cherylille Botoxia. Kyseessä oli lahjakortti, jolla Cole saisi siloteltua esimerkiksi kasvojensa ryppyjä – jos hänellä olisi sellaisia. Cheryl otti lahjan vihjauksena siitä, että hänen pitäisi tehdä jotain ulkonäölleen.

– En ole vieläkään avannut sitä kirjekuorta. Annan sen hänelle vielä takaisin. Hän voisi itse käyttää sen. Hän näyttää tosiaan nuoremmalta kuin aiemmin. Ehkä hänen käyttämänsä Botox on auttanut, Cheryl Cole kuittaili Channel 4 -kanavan haastattelussa.