Gwyneth Paltrow ei suostu työskentelemään miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow teki taannoin debyyttinsä laulajana, sillä hän esiintyi Nashvillessä järjestetyssä Country Music Awards -palkintogaalassa. Myös naisen uusin Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä Paltrow’n äänialoista ja kitaransoitosta.

Gwyneth Paltrow’n aviomies on Colplay-yhtyeen laulaja Chris Martin. Tämän olettaisi olevan naiselle loistava mahdollisuus tehdä vaikkapa yhteistyötä miehensä kanssa musiikkirintamalla. Paltrow kertoi kuitenkin MTV News –julkaisulle kyseisen yhteistyön olevan kaukana, sillä hän ei halua työskennellä yhdessä miehensä kanssa. Tämä johtuu naisen mukaan siitä, että aviopari haluaa pitää omat uransa. He eivät halua yhdistää maailmojaan.

– Hänen uransa on siellä ja minun on täällä. Vaikka olenkin saanut ylistystä laulutaidoistani elokuvassani, niin teen työtäni. Olen näyttelijä, en laulaja. Myös Martin osaa näytellä todella hyvin, sillä hänellä on lahjoja siihen. Se näkyi Ricky Gervaisin Extras-ohjelmassa, jossa hän oli taannoin mukana. Martin ei aio kuitenkaan tulla mukaan valkokankaalle kanssani, koska hänellä on jo oma uransa, Gwyneth Paltrow kertoi MTV News –julkaisulle.

Elokuvatähti kertoi kuitenkin samalla haluavansa tehdä kantrimusiikkia tulevaisuudessa ja jopa kantrilevyn julkaisu voisi olla mahdollista. Paltrow ei usko kyseisen levyn olevan kuitenkaan mikään upeuden perikuva, vaan mahdollisesti hiukan riisuttua kantrimusiikkia tähden omalla tyylillä höystettynä. Ehkä jopa hiukan nolo versio musiikista, jota Paltrow rakastaa.