Jake Gyllenhaal antaa rakkaalleen huimia lahjoja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal teki kansainvälisen läpimurtonsa Heath Ledgerin kanssa tähdittämässään Brokeback Mountain -menestyselokuvassa. Sittemmin hänen jalansijansa Hollywoodissa on vain parantunut elokuva elokuvalta. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa kohutusta suhteestaan kantritähti Taylor Swiftiin.

Splash News –julkaisu kertoi viime viikolla Swiftin saaneen soivan syntymäpäivälahjan Gyllenhaalilta. Kyseessä oli julkaisun mukaan Chet Atkinsin nimikirjoituksella varustettu 7.500 euron kitara. Lahja ei ollut kuitenkaan ainoa, sillä syntymäpäivää juhlistettiin vielä muillakin paketeilla. Lähde kertoi Touch Weekly –julkaisulle kaunottaren saaneen Gyllenhaalilta myös lähes 30 karaatin timanttisen rannekorun. Arvoa korulla on noin 76.000 euroa.

– Koru ei ollut ainoa lahja. Tämän lisäksi Jake teki Swiftille kortin ihan itse ja lähetti neidolle 9,5 kiloa parhaaksi kehuttua Kona-kahvia kahvimyllyn ja keittimen kera. Koru oli kuitenkin arvokkain lahja, sillä se on täysin Oscar-kelpoinen hinnaltaan ja ulkonäöltään, lähde kertoi Touch Weekly –julkaisulle.