Katy Perry ei ujostele sängyssä – tässä esimerkki

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Katy Perry avioitui muutama kuukausi sitten brittiläisen koomikon ja näyttelijän Russell Brandin kanssa. Häitä juhlittiin Intiassa ja niiden jälkeen elämä on jatkunut onnellisissa merkeissä, sillä pariskunta suunnittelee aktiivisesti jälkikasvun saantia.

Avioliitto sujuu pariskunnan mukaan hyvin ja myös rakkaus kukoistaa. Katy Perry on nyt kertonut avioliitostaan ja seksielämästään Grazia-lehdelle. Naisen mukaan hänellä on monia salaisia temppuja, joilla hän ylläpitää miehensä seksuaalista kiinnostusta häneen. Kyseessä ei ole Perryn mukaan mitään vaikeita asioita. Jokainen nainen on hänen mukaansa kykeneväinen samoihin tekoihin. Tietenkään aivan kaikkea hän ei voi paljastaa, mutta helpoimmat hän kertoo mielellään.

– Minun taikatemppuni makuuhuoneessa ovat hyvin yksinkertaisia. Minä en ole ujo nainen ja se auttaa paljon. En myöskään pukeudu koskaan villapaitoihin. En ikinä. Suunnittelen myös ajankäytön viisaasti niin, että minulle ja Russelille jää yhteistä aikaa, Katy Perry kertoi Grazia-lehdessä.

– Näin voimme panostaa suhteeseemme rauhassa. Vietän viikonloput vuorotellen ystävieni ja Russellin kanssa. En yritä sijoittaa kaikkea samalle viikonlopulle. Kuuluisuus ei myöskään saa koskaan viedä mukanaan.