Katy Perry paljasti ensitreffiensä tapahtumia – heti timantteja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Katy Perry avioitui muutama kuukausi sitten brittiläisen koomikon ja näyttelijän Russell Brandin kanssa. Häitä juhlittiin Intiassa ja niiden jälkeen elämä on jatkunut onnellisissa merkeissä, sillä pariskunta suunnittelee aktiivisesti jälkikasvun saantia.

Brand on nimennyt aviovaimonsa Merenneidoksi niiden tunteiden takia, joita Perry hänessä herättää. Miehen rakkaudesta kertoo myös laulajan kaulassa roikkuva iso kaulakoru. Brittiläinen Grazia-lehti kiinnostui myös siitä.

Perryä haastateltiin kyseiseen lehteen ja häneltä kysyttiin korun alkuperää. Naisen mukaan koru on Hindun rauhan käsi. Siinä on kaiken lisäksi upeita mustia timantteja. Erikoiseksi tämän korun tekee se, että hän sai sen Russelilta jo ensimmäisten treffien yhteydessä.

– Russell vei minut kotiin lounaamme jälkeen. Kysyin häneltä autossa, että voisinko saada kopion hänen omaelämänkerrastaan. Hiukseni olivat tuolloin pitkät ja aaltoilevat ja hän sanoi minun olevan kuin merenneito. Sitten hän avasi kirjansa ja kirjoitti siihen ” Sinä olet merenneito ja minä olen hukkumassa”. Tämän jälkeen hän laittoi tämän kaulakorun kaulaani, Katy Perry muisteli ensitreffejään Grazia-lehdelle.

Nainen itse on myös kehunut miestään taannoin hänen muusakseen, sillä suhde 35-vuotiaaseen näyttelijäkoomikkoon on inspiroinut hänet työstämään uutta musiikkimateriaalia. Perryn mukaan mies on hämmästyttävän upea, komea ja erittäin hauska. Russell saa hänet nauramaan tavalla, johon kukaan ei ole aikaisemmin pystynyt. Nainen kokee heidän olevan täydellisiä toisilleen.