Kelis oikeuteen – rahat loppu?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti Kelis on yksi musiikkimaailman suosituimmista tähdistä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa..Naisen kanssa ovat tehneet yhteistyötä muiden muassa Enrique Iglesias, Busta Rhymes, OutKast, No Doubt, P. Diddy ja Usher.

Kelis nousi listoille aikoinaan Milkshake-kappaleensa avulla. Myös Enrique Iglesiaksen kanssa tehty duetto Not In Love nousi sekin aikoinaan listoille. Kelisin neljännellä albumilla nainen duetoi muun muassa aviomiehensä Nasin kanssa. Nyt Kelisillä on kuitenkin edessään oikeusjuttu maksamattomien korvauksien takia. AllHipHop.comin mukaan oikeusjutun asiasta on nostanut nousevien kykyjen Drive Talent Inc. –yritys.

Drive Talent Inc. auttoi tähteä saamaan esiintymisiä moniin televisio-ohjelmiin. Kelis sai 11.817 dollarin laskun hänen hyväkseen tämän vuoden aikana tehdyistä palveluista. Artisti jätti kuitenkin laskun maksamatta ja tämän vuoksi yritys vei asian oikeuteen. Tämä kaikki selviää viime viikolla New Yorkin tuomioistuimeen jätetyistä asiakirjoista.