Kimin lahjaksi saama koira menehtyi traagisesti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Muhkeilla muodoillaan ja alastonkuvillaan alunperin julkisuuteen noussut Kim Kardashian on yksi niistä harvoista realitytähdistä, jotka ovat saaneet tehtyä itsestään niin sanotun oikean julkkiksen. Kaunottaren tilipussi on realitymaailman muhkein.

Julkkiksille joulu on iloista aikaa ja muiden muassa Kardashianin julkkisperhe julkaisi äskettäin näyttävän joulukorttinsa. Aina näin onnellista ei kuitenkaan ole ollut, sillä Kim Kardashianin jouluna saatu lahjakoira menehtyi naisen ollessa vielä pieni lapsi. Koiranpentu oli ollut tuolloin vasta kaksi viikkoa hänen omistuksessaan ja sen menehtyminen kalvaa naista vieläkin.

– Pennun nimi oli Valentina. Valitettavasti se sai annoksen käärmeenmyrkkyä. Käärme ei siis pistänyt sitä, vaan se näki käärmeen jättämän vanan maassa ja innostui siitä. Se söi sitä limajuovaa ja siinä oli myrkkyä, Kim Kardashian kertoi Just Jared –julkaisulle.