Paramore-yhtyeestä eronneella heti uusi bändi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suositusta amerikkalaisesta Paramore-yhtyeestä erosi tällä viikolla kaksi tärkeää jäsentä, eli veljekset Josh Farro ja Zac Farro. Kyseessä voi olla kova paikka yhtyeelle, sillä Joshin lyriikat ovat olleet lähes poikkeuksetta hittejä.

Miesten eron syy pohjautui heidän omien sanojensa mukaan siihen, että keikkailu vei heiltä kaiken ajan. Veljekset halusivat saada elämässään aikaan jotain muutakin. Altpress.comin mukaan Zac Farrolla on kuitenkin jo nyt uusi bändi, joten Zacin elämä tuskin muuttuu erilaiseksi. Uusi yhtye on nimeltään Tunnels ja bändissä soittaa myös Zacin vanha kaveri Jason Clark.

Uuden bändin ensimmäinen demokappale on nimeltään Hide Your Eyes. Nämä tiedot karistavat faneilta varmasti toiveet miehen paluusta Paramoreen. Bändi joutuukin nyt etsimään itselleen uusia jäseniä puuttuvien Farron veljesten tilalle. Paramore on nauttinut suosiosta kuusi vuotta, joten he eivät haluaisi vielä luovuttaa.

Paramoren Euroopan kiertue käynnistettiin esiintymisellä Helsingissä marraskuussa 2009. Yhtyeen on arveltu esiintyneen yli miljoonalle fanille pelkästään tämän vuoden aikana. Paramore voitti Parhaan vaihtoehtobändin palkinnon MTV:n European Awards -palkintogaalassa Madridissa viime kuussa. Yhtyeen Decode-kappaletta pääsee kuulemaan myös Twilight-elokuvan pääsoundtrackina.