Victoria Beckham ei osannut avata ovea

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapallotähti David Beckham on tullut maailmalle tutuksi loistokkaasta urastaan pelikentillä. Julkisuudessa alati vaimonsa Victorian kanssa paistatteleva urheilutähti palkittiin myös äskettäin Lifetime Achievement Award -palkinnolla BBC:n Sports Personality of the Year -palkintogaalassa.

Aviovaimo Victoria Beckham on tuttu näky muotiliikkeissä. Naisella on oma vaatemallistonsa, mutta hän tykkää ostella myös muiden suunnittelemia vaatteita. Rahalla ei kuitenkaan aina saa kaikkea, sillä Victoria joutui nyt muotiputiikissa yllättävään ongelmatilanteeseen. Nainen ei saanut ovea jostain syystä auki ja hän joutui anelemaan apua pojaltaan Brooklynilta. Naureskeleva poika auttoi mielellään äitiään hädässä ja ulko-ovi aukeni helposti – tosin sisäänpäin.

Tuleva joulu on myös Beckhamin perheelle juhlaa, sillä Victoria ja David ovat aikeissa hankkia toisilleen hulppeat lahjat. Victoria osti miehelleen noin 1.800 euron arvoiset kullatut kuulokkeet. David puolestaan haluaa antaa vaimolleen muotisuunnittelijan luoman kristalleilla koristellun valkoisen iPad-laitteen.

– David ja Victoria haluavat tehdä asioita tyylikkäällä tavalla. Siksi kyseiset lahjat ovat tuollaisia. Heillä on jo kaikkea, mitä rahalla voi saada. Tämän joulun lahjat ovat sen takia hiukan erilaisia, sillä niihin on nähty vaivaa. Myös lapsille on luvassa jotain erityistä, sillä Brooklyn, Romeo ja Cruz saavat mustat hematiiteilla koristellut Dr.Dre -kuulokkeet CrystalRocista, lähde kertoi Daily Star -julkaisulle.