Teinityttöjen päiväuni löysi uuden rakkaan – kolmiodraama?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seuratuimpiin nuoriin pareihin jo parin vuoden ajan lukeutuneet Vanessa Hudgens ja Zac Efron ovat eronneet taannoin. Syitä erolle on pohdittu kovasti ja muiden muassa Hudgensin kihlautumishaaveiden on kerrottu säikäyttäneen Efronin tiehensä.

Kolmatta osapuolta ei uskottu liittyvän kohuun, mutta nyt ilmoille on tullut uutta tietoa Efronin tekemisistä. Lähde kertoi nimittäin E! Online –julkaisulle Zac Efronin olevan todella paljon tekemisissä The Lucky One –draamaelokuvassa näyttelevän Taylor Schillingin kanssa. Myös Efron on mukana kyseisessä elokuvassa, joten lähteen mukaan näyttelijöiden yhdessäolo on aivan normaalia. Efronin ja Vanessa Hudgensin rakkaustarina sai kuitenkin alkunsa heidän näytellessään yhdessä High School Musical –elokuvista, joten onko Schilling syy Efronin eroon?

– He vitsailevat keskenään sisäpiirin juttuja ja syövät yhdessä aina välillä. Ei tämä nyt mitenkään hälyyttävää ole, mutta Efron on kuitenkin nyt vapaa mies. Hän voi tehdä Chillingin kanssa aivan mitä tahansa, lähde kertoi E! Online –julkaisulle.