Zoe Buckman saa lapsen 43-vuotiaalle David Schwimmerille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Frendit-sarjan tähti David Schwimmer meni kesäkuussa naimisiin. Ross Gelleria hittisarjassa näytellyt Schwimmer avioitui tyttöystävänsä Zoe Buckmanin kanssa kolmen vuoden seurustelun jälkeen.

Parilla on huima ikäero, sillä 43-vuotiaan Schwimmerin 24-vuotias rakastettu on näyttelijää peräti yhdeksäntoista vuotta nuorempi. Schwimmerillä on nyt kuitenkin leveä hymy kasvoillaan, sillä hänelle on luvassa jälkikasvua. Celebuzz-julkaisu kertoo nimittäin Buckmanin olevan raskaana ja kyseessä on ensimmäinen lapsi molemmille osapuolille. Kyseessä on myös Schwimmerin ja Buckmanin ensimmäinen avioliitto.

David Schwimmer teki televisiodebyyttinsä komediassa Monty. Näyttelijän ura on polkenut jokseenkin paikoillaan vuodesta 2004, jolloin Frendit-sarjan kuvaukset päättyivät. Hän näytteli pientä roolia minisarjassa Taistelutoverit ja esiintyi Madagaskar-animaatioelokuvassa vuonna 2005. Hän toimi leffassa Melman-kirahvin äänenä. Pienten televisioroolien sekä leffaroolien lisäksi näyttelijä on kokeillut siipiään myös ohjaajana.