Uhkeat Hollywood-kaunottaret joulunpunaisissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huominen jouluaatto on monelle perheelle hartaasti odotettu juhlahetki ja lahjojen jakopäivä. Poptähti Lady Gaga valitteli taannoin yleisölleen vihaavansa joulua, sillä hän on silloin yksinäinen ja onneton. Sinkuille joulu voi valitettavasti ollakin sitä.

Monet kaunottaret panostavat kuitenkin joulumieleen täysin rinnoin. Punainen on yksi kauden suosituimmista väreistä myös Hollywoodissa. Muiden muassa Tron: Perintö –elokuvan Serinda Swan, laulaja Dannii Minogue, Wall Street: Money Never Sleeps –elokuvan Carey Mulligan, laulaja Katy Perry ja kantritähti Carrie Underwood panostavat seksikkääseen punaiseen. Christina Aguilera on myös mukana joulutähtien joukossa.

Katso kuvagalleria tästä.

Oman kortensa juhlakauteen kantoi taannoin myös Kardashianin julkkisperhe. Perhe julkaisi nimittäin perinteisen joulukorttinsa, jossa upea perhe nähdään vanhan Hollywoodin glamour-tyylisissä vaatteissa. Kim Kardashian edustaa itseään tiukassa hameessa, joka paljastaa neitokaisen kuntokuurin onnistuneen. Tähdeltä on nimittäin kadonnut muutama sentti muhkeasta pepusta, jonka avulla hän aikoinaan nousi kuuluisuuteen.