Lady Gagan rohkeimmat asut listattiin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tämän hetken suosituin poptähti Lady Gaga on viettänyt viime päivät Ranskassa, jossa hänelle aiheutui kovasti ongelmia Eurooppaa ravisuttavan lumikaaoksen takia. Supertähden rekat jäivät nimittäin jumiin, kun viranomaiset eivät päästäneet niitä moottoriteille.

Lady Gaga nähtiin vastikään Pariisissa asussa, mikä paljasti tähden takapuolen lähes kokonaan. Nainen tunnetaankin rohkeista asuistaan esiintymislavalla ja sen ulkopuolella. Lady Gagan rohkeimmista asuista on nyt koottu kattava kuvakooste. Siellä nähdään muiden muassa kuuluisa liha-asu ja villi karva-asu. Myös tuorein paljaspeppuisuus esitellään kuvakokoelman loppupäässä.

Kerroimme tiistaina kuinka poptähti joutui tunkeilijan uhriksi, sillä turvamiesten ohi päässyt nainen pääsi puristelemaan laulajan rintoja keskellä päivää. Lady Gagan kerrotaan olleen järkyttynyt tapauksesta, sillä naisella olisi voinut olla kädessään vaikkapa puukko tai muu ase. Artisti on nyt kuitenkin jo toipunut tilanteesta.