Ozzy Osbourne yllätti kodittoman miehen toden teolla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Legendaarinen heavytähti Ozzy Osbourne on tullut nuoremmankin yleisön keskuudessa tunnetuksi viimeistään perhettään seuranneesta The Osbournes -realityohjelmasta. Artisti paljasti taannoin yrittäneensä iskeä naisia pyytämällä heiltä lupaa televisionkatseluun naisen kotona.

Ozzy Osbournen puoliso Sharon Osbourne on ollut miehensä rinnalla jo vuosikaudet, ja omaisuutta pariskunnalle on kertynyt noin 170 miljoonaa dollaria. Ozzylla riittää siis rahaa taskuissa ja koditon mies saikin yllätyksen pysäyttäessään Osbournen kadulla. Koditon kertoi Ozzylle olleensa aikoinaan rokkari, mutta pahat ajat veivät hänet katuojaan. Ozzy lahjoitti miehelle sata dollaria, jonka tämä otti vastaan erittäin kiitollisena.

– Mies pyysi minulta vielä nimikirjoitusta, joten otin setelin takaisin ja kirjoitin sen siihen. Se saattaa nostaa kyseisen setelin arvoa myöhemmin paljon suuremmaksi. Miehen tarina liikutti minua kovasti, sillä hän oli fanini ja kaikenlisäksi eräänlainen ex-kollega, Ozzy Osbourne kertoi National Enquirer –lehdelle.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Osbourne lahjoittaa jotain kodittomalle. Aikaisemmin tänä vuonna tähti antoi lähteen mukaan kodittomalle 4.500 dollarin arvoisen kultaisen kaulaketjun. Ozzy oli samalla pyytänyt koditonta rukoilemaan paremman tulevaisuuden puolesta. Lähde kertoi kodittoman ripustaneen kultaisen krusifiksin kaulaansa ja olleen melkein sanaton kiitollisuudesta.