Sean Bean avioeron partaalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Taru sormusten herrasta -hittielokuvat toivat monet Hollywood-tähdet takaisin julkisuuden valokeiloihin. Yksi näistä tähdistä oli Sean Bean, joka tunnetaan muiden muassa seksisymbolin maineestaan. Sellainen maine ei kuitenkaan takaa onnea avioliitossa.

Sean Bean on neljättä kertaa elämässään naimisissa. Avioliitto Georgina Sutcliffen kanssa on kestänyt tähän mennessä kaksi vuotta, mutta Daily Mail -lehti vihjaa avioliiton tulleen nyt päätökseensä. Avioero olisi jo miehen neljäs. Pariskunta tapasi toisensa neljä vuotta sitten ja vuodet ovat olleet erittäin myrskyisiä. Neljästä epäonnistuneesta liitosta miehelle on kuitenkin siunaantunut yhteensä kolme lasta, joten tämä luultavasti lohduttaa taas yksin jäävää näyttelijää.

51-vuotias Sean Bean on englantilainen näyttelijä, joka tunnetaan Taru sormusten herrasta -roolinsa lisäksi elokuvistaan Näkymätön Vihollinen, The Island, National Treasure ja Troy. Myös uutta tuotantoa löytyy, sillä Bean oli Zeus-jumala elokuvassa Percy – Salamavaras. Viime kesänä ensi-iltansa sai toimintadraama Black Death. Myös uutta tuotantoa on luvassa runsain mitoin, joten Bean ei ainakaan aio levätä laakereillaan avioeronsa jälkeen.