Supertähdillä kolmiodraama: ”Ashley Greene on poikaystävävaras!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

18-vuotias teinitähti Demi Lovato on ollut jo viikkokausia tiiviisti otsikoissa hakeuduttuaan taannoin vieroitushoitoon. Äskettäin vieroituksesta jo pois päässyt Demi on nyt lisäksi epäiltynä taustatanssijansa pahoinpitelystä.

Demi Lovato seurusteli aikoinaan Jonas Brothers –yhtyeen Joe Jonasin kanssa. Nykyään Jonasin kainalossa viihtyy uusi kaunotar, Twilight-tähti Ashley Greene. X17 Online –julkaisu kertoo Jonasin uuden seurustelusuhteen olleen liikaa Demi Lovaton sietokyvylle, sillä nuori nainen oli vasta toipumassa erostaan Jonasin kanssa. Lähde kertoi julkaisulle Lovaton käyneen katkeraan kissatappeluun Greenen kanssa.

– Demi lähetti ilkeän sähköpostin Ashleylle, sanoen tätä poikaystävävarkaaksi ja miehen kiertueen mukana roikkuvaksi riesaksi. Ashley lähetti Demille yhteiskuvan itsestään ja Joesta. Hän myös varoitti Demiä pysymään heistä kaukana. Kiertueella mukana ollut Greene on ollut siellä vain Joe Jonasin pyynnöstä, lähde kertoi.