Nicole Kidman katkerana: “Lapset halusivat Tom Cruisen”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena. Kidman ja hänen artistimiehensä Keith Urban saivat pari vuotta sitten tyttären, joka levytti kesällä ensimmäisen kappaleensa.

Nicole Kidman muistetaan myös avioliitostaan Tom Cruisen kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan saanut aikaan omaa jälkikasvua, mutta he adoptoivat kaksi lasta. Isabella on nykyään 18-vuotias ja Connor on myös jo 15-vuotias teinipoika. Hello!–julkaisu kertoo adoptiolasten asuvan kuitenkin Tom Cruisen luona ja se tekee Kidmanin onnettomaksi ja hiukan katkeraksi. Nuoret eivät nimittäin halunneet asua ollenkaan hänen ja Keith Urbanin kanssa.

– Se oli ja on yhä heidän oma valintansa ja se rikkoi aikoinaan minun sydämeni. He eivät halua viettää aikaa minun kanssani. Rakastan ajatusta siitä, että he asuisivat minun ja Keithin kanssa. Eivät he sitä koskaan aio tehdä. Olen kuitenkin toisaalta onnellinen ja ylpeä siitä tavasta, jolla Tom ja Katie ovat kasvattaneet lapset. Nuoret ovat terveitä ja he kaikki ovat yhdessä, mikä on mielestäni ihailtavaa nykymaailmassa, Nicole Kidman kertoi.