Britney Spears kihlautui jouluna?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Britney Spears valittiin taannoin 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen menestyneimmäksi artistiksi koko maailmassa. Poptähti hallitsikin myynti- ja hittilistoja lähes suvereenisti varsinkin vuosikymmenen alkupuoliskon, jolloin hän oli todellinen seksisymboli miljoonille pojille ja miehille.

Nykyään kaunottarella on oma kulta Jason Trawick. Miestä epäiltiin taannoin julkisuudessa pahoinpitelijäksi, sillä Britneyn kasvoilla komeillut mustelma oli monien mukaan todiste pahoinpitelystä. Britney Spears kuitenkin nauroi skandaalille ja läheiset vahvistivat mustelman tulleen kompuroinnin vuoksi kotona.

Joulu toi mukanaan myös uuden uutisen, sillä Britney Spears on mahdollisesti nyt kihloissa. Joulupukin vieressä istuvan neitokaisen sormessa kimaltelee nimittäin sormus. Kyseessä on siis mahdollisesti jouluinen kihlaus, mutta pariskunta ei ole itse epäilyjä vahvistanut.

Kolmen vuoden takaisen hermoromahduksensa jälkeen Britney on keskittynyt juhlimisen sijaan työhön ja perhe-elämään. Uutta materiaaliaan kuluvana vuonna työstänyt supertähti julkaisee uuden levynsä maaliskuussa. Spearsin edellinen levy menestyi varsin mukavasti, joten siltä osin ura voi nykyisin hyvin.