Halle Berry paljasti synkän ja väkivaltaisen menneisyytensä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Halle Berry ja hänen uudeksi miesystäväkseen epäilty ranskalainen näyttelijä Olivier Martinez on ikuistettu useita kertoja yhdessä romanttisissa merkeissä, mutta Halle kuvattiin vastikään myös aivan toisen miehen käsipuolessa New Yorkissa.

Halle Berryn elämä ei ole kuitenkaan aina ollut yhtä upeaa kuin nyt, sillä lapsuus oli tähdelle raskasta aikaa. Näyttelijä kertoi väkivaltaisesta isästään CNN-kanavalle ja muistot olivat surullisia. Berry on nykyään mukana järjestössä, jonka kautta perheväkivallan naisuhrit saavat apua ahdinkoonsa. Näyttelijä kertoi järjestön toiminnasta muistellen samalla nuoruusvuosiaan ja isänsä väkivaltaisuuden jättämiä varjoja elämässään.

– Isä löi äitiä. Hän pahoinpiteli äitiä toistuvasti ja uskon sen aiheuttaneen alhaisen itsetuntoni ja luottamukseni. Tunsin itseni arvottomaksi. Nykyään olen arvostettu näyttelijä, mutta tämän kaiken takana olen edelleen pieni Halle. Olen yrittänyt koko aikuisikäni parantua haavoista, joita näkemäni kotiväkivalta aiheutti minussa, Halle Berry kertoi CNN-kanavalle.