Leffakaunottarella kummallinen fobia – pelkää yhä Joulupukkia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa, ja miehen ex-tyttöystävä Demi Lovato haukkui Greenen äskettäin poikaystävävarkaaksi.

Joulu sai Ashley Greenen muistelemaan lapsuuttaan, ja The Hollywood Gossip –julkaisu kertoo, että hänellä on myös outo Joulupukkiin liittyvä fobia. Twilight-tähti pelkää nimittäin Joulupukkia todella paljon, ja syy tähän löytyy hänen lapsuudenaikaisesta kokemuksestaan. Pieni Ashley Greene meni nimittäin tuolloin väärän pukin syliin ja pankkireissulla kadoksissa ollut tyttö sai haukut äidiltään. Kyseinen joulupukkia muistuttava mies ei myöskään antanut Ashleylle ponia tai yksisarvista.

– Olin äidin kanssa pankissa ja näin parrakkaan miehen. Menin istumaan hänen syliinsä ja esitin joululahjatoiveeni. Äiti etsi minua hädissään joka puolelta ja löysi minut tämän oudon miehen sylistä, Ashley Greene kertoi The Hollywood Gossip –julkaisun mukaan.

– Olin kolmevuotias ja äiti joutui kertomaan minulle pahoista asioista, joita tuntemattomat miehet voivat tehdä. Hän myös sanoi, että jos vielä kerrankin istuisin joulupukin sylissä niin en näkisi häntä enää koskaan. Tämän jälkeen ajattelin joulupukin olevan aika kamala.