Nikki Sixx vahvisti suhteen Denise Richardsiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa ja tapailee Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixxiä.

Tuoretta suhdetta on pohdittu paljon julkisuudessa, ja nyt myös Nikki Sixx on ottanut kantaa suhteeseen. Mies kertoi nimittäin Twitter-blogissaan pariskunnan viettävän joulua valitettavasti eri tahoilla. Ikävää helpotti kuitenkin Richardsin lahja, sillä mies kehuskeli katsovansa Denisen hänelle syntymäpäivälahjaksi antamaa Batman-elokuvaa.

Nikki Sixx oli koristellut blogikirjoituksensa sydämillä ja hymiöillä, mikä on lähipiirin mukaan selvä merkki suhteen onnellisuudesta. Denise Richardsin ihastus pahan pojan maineessa olevaan Nikki Sixxiin ei ole yllätys, sillä nainen on ollut naimisissa Charlie Sheenin kanssa. Myös Bon Jovi -bändiläinen Richie Sambora on ollut hänen kanssaan parisuhteessa. Nikki Sixxin huumeidenkäyttö ei lähteen mukaan huolestuta Richardsia tai tämän lähipiiriä, sillä Sixx on kuitenkin loistava isä lapsilleen ja hänellä ei ole väkivaltaista taustaa.