Teinitähti luopui neitsyyslupauksesta – mitä tapahtui keikkabussissa? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Teinitähti Justin Bieber on yhdistetty viimeisten kuukausien aikana moneen nuoreen kaunottareen, kuten vastikään 18 vuotta täyttäneeseen Selena Gomeziin. Nuoret tähdet ovat viihtyneet hyvin yhdessä, mutta vahvistusta nuoren kohuparin suhteelle ei ole kuitenkaan saatu.

Noin kolme viikkoa sitten Selena Gomez ikuistettiin käsi kädessä 16-vuotiaan Justin Bieberin kanssa. Parin mukaan kyseessä oli vain yhteinen illallinen. Nyt Gomez herättää huomiota paljailla sormillaan. Neitokainen on nimittäin vannonut kaksi vuotta sitten neitsyysvalan, jonka mukaan seksi ennen avioliittoa on kiellettyä. Tämän osoituksena valanvannojan tulee pitää sormusta. Gomezilla ei tätä sormusta kuitenkaan enää ole, joten fanit pohtivat parhaillaan kovasti keikkabussin tapahtumia.

Selenan ja Justinin suhdeväitteet ovat saaneet taannoin myös varsin vakuuttavaa vahvistusta, sillä heidät kuvattiin Miamissa useita kertoja käsi kädessä. He eivät edes välittäneet vältellä kuvaajia. Samana iltana teinipari nähtiin kuitenkin vieläkin läheisimmissä väleissä, sillä heidät kuvattiin halailemassa toisiaan American Airlines Arenalla. He myös poistuivat paikalta samalla kyydillä. Kuvien uskotaan olevan viimeinen vahvistus nuorten supertähtien suhteelle.