Victoria Silvstedt palvoi aurinkoa Ranskassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paparazzit kuvaavat mielellään kaunokaista, joka näyttäytyy yleensä kameroille hyvinkin paljastavissa asuissa. Viime kesä kului naisella pääasiassa Välimeren rantakohteissa sekä niiden edustalla kelluvilla huvijahdeilla. 36-vuotias Playmate Silvstedt kuvattiin myös loppukesällä venyttelemässä hyvin tiukoissa ja pienissä vaatteissa.

Joulun alla vuorossa vuorossa olivat valkoiset pienet bikinit, kun Victoria Silvstedt oli palvomassa aurinkoa Ranskassa Saint Barthelemyssa sijaitsevalla rannalla.

36-vuotias ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailuisa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.