50 Cent joutui lapiohommin lumen takia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme ennen joulua kuinka hiphop-tähti 50 Centin valtavasta 52 huoneen ökykartanosta löydettiin murtovarkaita, joista yksi jäi kiinni rysän päältä juotuaan kaikessa rauhassa viiniä kaapissa. Miesten murtosaalis jäi saamatta, kun heidät pidätettiin.

Artistilla on kuitenkin reippaasti joulumieltä jäljellä. Tästä merkkinä on 50 Centin näkyminen katukuvassa lumilapion kanssa. Mies on nimittäin raivannut lapiolla lunta sivuun riuskalla tyylillä. Naapureitaan auttava tähti ei kuitenkaan suorita urakkaansa yksin, sillä lapset auttavat häntä mielellään. 50 Cent tiedotti tempauksestaan Twitter-blogissaan.

Miehen mukaan lumityöllä voisi ansaita muutaman ylimääräisen dollarin. Hän on myös valmis maksamaan apulaisilleen, mutta artistin mukaan kolme apulaista riittäisi hänelle. Näin kulut eivät nousisi liian korkeiksi.

– Minua auttavat lapset saavat 30 dollaria tunnista. Neljä ihmistä on tehnyt jo tilauksen, koska he näkivät mitä olen saanut aikaiseksi kadulla. Sata dollaria per talo olisi hyvä palkkaus. Yksi apulaisistani on söpö pieni lapsi talvihaalareissa. Taidanpa laittaa hänet soittamaan ovikelloa ja tarjoamaan hyvin hinnoiteltuja lumitöitämme, 50 Cent kertoi hymynaaman kera Twitter-blogissa.