Hittilaulajan joululahja tarvitsee vaippoja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Takavuosina suurta suosiota nauttinut kanadalainen poptähti 36-vuotias Alanis Morissette avioitui toukokuussa 2010 kaikessa hiljaisuudessa hiphop-tähti Souleyen kanssa. Nainen oli tuolloin myös raskaana ja perheenlisäystä odotettiin jouluksi.

Tähtiparin odotus täyttyikin hienosti. Poikalapsi syntyi joulupäivänä ja pienokainen voi People-lehden mukaan todella hyvin. Pojan nimi on Ever Imre ja vanhemmat ovat todella ylpeitä lapsestaan. Alanis Morissette kertoi taannoin, että kyseessä oli yllätysraskaus, mutta lapsi ei ollut kuitenkaan epätoivottu lisä perheeseen.

Alanis Morissette on lähtöisin Kanadasta. Musiikkiuransa ohessa nainen on näytellyt elokuvassa Dogma sekä Sinkkuelämää-televisiosarjassa. Artistin 15 vuotta sitten julkaisema kansainvälinen debyyttialbumi Jagged Little Pill muodostui erittäin suosituksi. Suosionsa ohella tähti on kuitenkin taistellut syömishäiriön ja masennuksen kanssa. Myös suhderintamalla on ollut suuria muutoksia, sillä muiden muassa näyttelijä Ryan Reynolds oli hänen kihlattunsa vuonna 2005.