Teinitähden joulua kesti muutaman tunnin – suoraan hoitolaitokseen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

18-vuotias teinitähti Demi Lovato on ollut jo viikkokausia tiiviisti otsikoissa hakeuduttuaan taannoin vieroitushoitoon. Kaiken tämän lisäksi Demi oli epäiltynä taustatanssijansa pahoinpitelystä. Tapaus kuitenkin sovittiin viime viikolla kulissien takana.

Demi Lovato halusi juhlistaa jouluaattoa kotonaan, mutta vieroitushoitolan henkilökunta ei halunnut päästää häntä kotiin lomalle. Lopulta se kuitenkin sallittiin hänelle. TMZ-julkaisu kertoo nuoren naisen päässeen kotiinsa lähimmäistensä luokse tosin vain muutamaksi tunniksi. Demi ei halunnut kuitenkaan viettää vapautumistaan kotioloissa. Niinpä koko perhe lähti viettämään joulua elokuvateatteriin. Myös pikaruoka kuului päivän menuun. Elokuvan jälkeen tapahtui paluu hoitokeskukseen.

Demi Lovato hakeutui hoitoon psyykkisten ja fyysisten ongelmien vuoksi. Hoitojaksoa on kestänyt tähän mennessä reilut kaksi kuukautta, eikä se ei ole vielä päättymässä. Nuorella naisella on ollut myös mieshuolia, sillä ero Jonas Brothers –bändin Joe Jonasista otti koville. Nykyään Jonasin kainalossa viihtyy uusi kaunotar, Twilight-tähti Ashley Greene. X17 Online –julkaisu kertoi taannoin Jonasin uuden seurustelusuhteen olleen liikaa Demi Lovaton sietokyvylle.

– Demi lähetti ilkeän sähköpostin Ashleylle, sanoen tätä poikaystävävarkaaksi ja miehen kiertueen mukana roikkuvaksi riesaksi. Ashley lähetti Demille yhteiskuvan itsestään ja Joesta. Hän myös varoitti Demiä pysymään heistä kaukana. Kiertueella mukana ollut Greene on ollut siellä vain Joe Jonasin pyynnöstä, lähde kertoi X17 Online –julkaisulle.