Kelsey Grammer kihlautui – onkin vielä naimisissa toisen kanssa!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Frasier-komediasarjassa samannimistä psykiatria näyttelevä Kelsey Grammer on ollut viime vuosina varsin vähän otsikoissa. Hollywood kohisee kuitenkin nyt siitä, että 55-vuotias Grammer on päättänyt mennä naimisiin. Tämä siitä huolimatta, että hän on edelleen virallisesti naimisissa.

US Magazine -julkaisu kertoo taannoin Grammerin rengastaneen naisystävänsä 29-vuotiaan Kayte Walshin näyttävän timanttisormuksen avulla. Grammerille kihlaus ja sitä seuraava avioliitto eivät ole ensimmäisiä laatuaan, sillä Grammer ja Camille Donatacci erosivat viime kesänä. Kyseinen ero ei ole saanut vielä lopullista päätöstä oikeudesta.

TMZ-julkaisu kertookin miehen pyytäneen nyt tuomaria mitätöimään avioliiton Donataccin kanssa. Jos mitätöinti onnistuu, niin uutta liittoa voidaan juhlistaa mahdollisesti jo ensi viikonloppuna. Muussa tapauksessa häitä joudutaan odottelemaan vielä muutama kuukausi.

Hääuutinen on miehen kohdalla vaihteeksi positiivinen tietoisku. Edellisen kerran suurta huomiota herätti nimittäin miehen terveydentilan äkillinen heikkeneminen kaksi vuotta sitten. Tiedottajan mukaan Grammer sai tuolloin lievän sydänkohtauksen lomaillessaan Hawaijilla, mutta onneksi hän selvisi tilanteesta hyvin. Tällä hetkellä televisionäyttelijä on elämänsä kunnossa.