Pettäjäpoppari virallisti suhteensa – menossa naimisiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen pettämisen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan.

LeAnn Rimes on tällä hetkellä erittäin onnellinen. Syy onneen löytyy naisen vasemmasta nimettömästä. Näyttelijä Eddie Cibrian kihlasi nimittäin kultansa jouluna pienen seremonian kera. Lähde kertoi People-lehdelle paikalla olleen vain perheenjäsenet sekä lähimmät ystävät. Joulun pari vietti Los Angelesissa, ja kihlauksesta ilmoitettiin myös laulajan Twitter-blogissa. Nainen kiitteli myös fanejaan tuesta ja onnitteluista.

Eddie Cibrian oli panostanut kihlasormukseen. Sormusta koristaa muiden muassa viiden karaatin ovaalitimantti. Sormus oli suunniteltu yhdessä Cibrianin ystävän, jalokivikauppias Brent Polacheckin avulla. LeAnn on ylpeä sormuksestaan. Nainen kertoi Good Morning America –ohjelmassa suunnittelevansa jo tulevaisuuttaan täysillä. Hän ei myöskään kadu tapaa, jolla hän löysi kihlattunsa. Rakkaus on heidän välillään loppumatonta ja sen avulla aamuun on helppo herätä hymyillen.