Lily Allenin traaginen vuosi päättyi kihlaukseen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Brittipoppari Lily Allen oli vielä kesällä onnensa kukkuloilla, kun hän oli tuolloin perustamassa perhettä miesystävänsä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautui taannoin kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Kaunotar sai tapahtuneen takia myös verenmyrkytyksen.

25-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneet mennä naimisiin lapsen syntymän jälkeen. Pienokaisen kuoleman johdosta suunnitelmat haudattiin, mutta vain toistaiseksi. Nyt pariskunnan taholta kuullaan nimittäin ilouutisia, sillä kihlasormukset on vaihdettu jouluna. Sam Cooper kosi Lilya Balilla ja lähde kertoi The Sun –lehdelle kosinnan tulleen yllätyksenä poptähdelle. Vastaus ”kyllä” tuli kuitenkin salamannopeasti, sillä Allen oli haaveillut kihloista jo kauan.

– Sam polvistui Lilyn eteen parvekkeella. Lily oli aivan tikahtua onnesta, koska kulunut vuosi on ollut hänelle todella rankkaa aikaa. Lily odottaa tällä hetkellä suurella innolla tulevaisuuttaan Samin rinnalla. Sam on tukenut Lilya todella paljon ja Lily arvostaa tätä suuresti. Sam on Lilyn elämän suurin rakkaus ja hänelle se oikea. Toivomme heidän saavan myös jälkikasvua lähivuosien aikana, lähde kertoi The Sun –lehdelle.