Mischa Barton paljasti: ”Minua kiusattiin rajusti koulussa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huonon työtilanteensa ja mielenterveytensä ongelmien merkeissä viime aikoina otsikoissa ollut näyttelijäkaunotar Mischa Barton on jälleen nousussa. Hänelle on nimittäin luvattu lehtitietojen mukaan muiden muassa oma realitysarja.

Kaunottaren näyttelijänlahjat paljastuivat tämän ollessa vielä nuori. Bartonin pukeutumistyyli ja roolitukset koituivat kuitenkin ongelmaksi koulussa. Nyt Mischa Barton kertoo Twitter-blogissaan muuttaneensa kouluikäisenä Englannista New Yorkiin joutuen samalla kiusaamisen kohteeksi.

Hän poikkesi ulkonäöltään ja tyyliltään muista lapsista, joten kiusaamisen kehä oli valmis. Mischa kertoi muiden lasten olleen todella ilkeitä hänelle, sillä hän ei käyttänyt mustia farkkuja ja Niken lenkkareita. Viimeinen niitti oli rooli elokuvassa Kuudes Aisti. Suurinta kateutta aiheutti Bruce Willis, jonka kanssa Barton näytteli elokuvassa.

Mischa Bartonin oli viime vuonna määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Tänä vuonna hän on kuitenkin ottanut vastaan useita elokuvarooleja.