Ozzy Ozbourne: ”Kelly ei ole ollut koskaan ruma tai lihava”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Legendaarinen heavytähti Ozzy Osbourne on tullut nuoremmankin yleisön keskuudessa tunnetuksi viimeistään perhettään seuranneesta The Osbournes -realityohjelmasta. Artisti paljasti myös taannoin yrittäneensä iskeä naisia pyytämällä lupaa televisionkatseluun naisen kotona.

Osbournen perhe tunnetaan tiukasta kritiikistään muita julkkiksia kohtaan. Oman perheen jäsenet saavat kuitenkin isän ja äidin ylpeäksi. Tästä on hyvänä esimerkkinä Ozzy Osbournen mielipide tyttärestään Kellystä. Ozzy on nyt kertonut US Magazine –lehdelle olevansa erittäin ylpeä Kellyn sinnikkäästä taistelusta muiden muassa syömishäiriötään vastaan. Ozzya ei myöskään haittaa Kellyn ulkonäkö tai painonvaihtelut, sillä isän mielestä tytär on aina kaunis.

– Minun mielestäni Kelly ei ole ollut koskaan ruma tai lihava. Minä rakastan tytärtäni aina. Kelly pärjää todella hyvin, sillä hän on urhea ja sinnikäs tyttö. Julkisuuden tuomat paineet saivat hänet käyttämään lääkkeitä sekä päihteitä. Hän kuitenkin taisteli eroon pahoista asioista ja tällä hetkellä hän filmaa uutta elokuvaansa New Orleansissa. Olen todella ylpeä tyttärestäni, Ozzy Osbourne sanoi US Magazine –julkaisulle.