Rihannan timmi vartalo ihastutti rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme viime viikolla kuinka Britannian X Factor -finaalilähetyksessä nähtiin kisan voittaneen Matt Cardlen ja Rihannan yhteinen esiintyminen. Rihanna esiintyi varsin tavanomaisessa asussa, joka tosin paljasti brittikatsojien mukaan liikaa.

Esiintymisestä seurasi nimittäin valitusvyöry, kun brittiviranomaiset saivat siitä noin neljätuhatta valitusta. Erityisesti katsojia vihastutti Rihannan liian seksikkääksi katsottu esiintymisasu. Nyt Rihanna on esiintynyt vähissä vaatteissa ilman vastalauseita, sillä hänet on kuvattu nauttimassa lomastaan kotimaassaan Barbadoksella.

Rihanna ikuistettiin Sandy Lane –rannalla mustaan uima-asuun pukeutuneena, eli ihan bikineissä hän ei vielä poseerannut. Uimapuvussa oli iso kuva pantterista, ja se paljasti laulajan hoikan vartalon innokkaille kuvaajille. Rihannan miesystävä Matt Kemp ei ollut kuitenkaan rannalla Rihannan seurassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat