Supermalli ei käytä meikkiä vapaa-ajallaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumalli Kate Moss ja hänen kihlattunsa Jamie Hince esiteltiin jo kolme vuotta sitten toisilleen Jude Lawn ex-vaimo Sadie Frostin toimesta. Tämä tapahtui vain kolme kuukautta sen jälkeen kun Moss oli eronnut rokkari Pete Dohertysta.

Kate Moss on ollut mukana Rimmel London ja Dior-kosmetiikkayhtiöiden kampanjoissa. Meikkaus on monelle raskasta puuhaa, mutta Moss kertoi Daily Mail –julkaisulle rakastavansa työmeikkiään. Kuvaukset ja näytökset tehdään aina raskaalla ja näyttävällä meikillä.

Ehostus töitä varten on kuitenkin tarpeeksi hänelle. Vapaalla huippumalli haluaa panostaa luonnolliseen ulkonäköön ja ihon puhtauteen. Kate Moss haluaa nyt kertoa muille naisille meikkausvinkkejä.

– En lähde koskaan kotoa ilman rajausta silmissä. Ripsien taivutus on myös tärkeää. Muistakaa käyttää ripsien kiharrinta aina ennen ripsivärin laittamista. Jos väriä laittaa ennen kihartamista, niin ripset muuttuvat ajan mittaan hennoiksi, Kate Moss kertoi.

– Musta eyeliner sopii puolestaan moneen tyyliin. Kiireisellä äidillä ei ole paljoa aikaa meikkaukseen ja kalliisiin kauneushoitoihin. Ripsien taivutus ja silmien rajaus ovat nopeutensa vuoksi suosikkejani. Kynsiäni hoidan paljon ja hoitovälineet löytyvät käsilaukusta.