Seinfeldille huima palkkio stand-up -keikasta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin televisiotähtiin lukeutuva näyttelijä Jerry Seinfeld tyrmistyi kesäkuussa Lady Gagan käytöksestä. Seinfeld oli tuolloin seuraamassa Mets-joukkueen peliä, ja Lady Gagan ilmaantuminen Seinfeldille varattuun aitioon pilasi miehen pelinautinnon. Lady Gaga käyttäytyi Seinfeldin mukaan tilanteessa todella surkeasti, sillä nainen näytti jopa keskisormea.

Kritiikki Lady Gagaa kohtaan ei ole kuitenkaan vienyt televisiotähden suosiota. Daily Telegraph –julkaisu kertoo nimittäin koomikon saavan reilun miljoonan euron palkkion esiintymisestään Lontoon O2-areenalla. Jerry Seinfeldin 90 minuuttia kestävä lavashow järjestetään 3. kesäkuuta. Koomikko esiintyi edellisen kerran Iso-Britanniassa noin 12 vuotta sitten. Tuolloin liput myytiin loppuun alle 30 minuutissa. Jerry Seinfeld onkin maailman rikkain koomikko.

– Odotan esitystäni innolla. O2 on paikka, josta olen kuullut paljon hienoja asioita. Hyvät ystäväni Chris Rock, Ricky Gervais ja Russell Brand ovat kertoneet minulle upeita tietoja esiintymisestä siellä. Nauru ei mene koskaan pois muodista, sillä se on kuin taikuutta. Sillä saa rahaa, naisia, taloja ja autoja, eli kaiken mitä haluaa. Älä koskaan aliarvioi huumorin voimaa, sillä se aukaisee ovet, mies letkautti Daily Telegraph –julkaisun mukaan.