Kohuttu teinitähti tyrmistyi: ”Ymmärsin olevani tuote”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on ollut taannoin runsaasti otsikoissa yllyttäessään tyttöjä masturboimaan enemmän, jotta he oppisivat tuntemaan halunsa ja vartalonsa. Nuori nainen ei halua olla kuitenkaan mikään roolimalli pienille tytöille.

Momsenin tekemisiä ja sanomisia seurataan tarkasti maailmalla. Gossip Center –julkaisu kertoo julkisuuden olleen aikoinaan uusi asia nuorelle naiselle. Teinitähti on oppinut kuitenkin iän myötä näkemään elämänsä eri tavalla. Nyt Taylor Momsen kokee ymmärtäneensä tärkeän faktan urastaan.

Taylor Momsen kertoo nimittäin heränneensä eräänä aamuna siihen, että hän oivalsi saavansa kaiken haluamansa. Samalla hän tiedosti olevansa loppujen lopuksi vain tuote. Hän on kuitenkin oppinut olemaan välittämättä muiden sanomisista.

– Aloitin urani 14-vuotiaana Gossip Girl –sarjassa. En ollut valitettavasti valmistautunut kuuluisuuteen, mikä siitä seurasi. Elän nykyään kuitenkin sillä periaatteella, etten välitä julkisuudesta. En myöskään välitä toisten ihmisten minua koskevista mielipiteistä. Gossip Girl –sarjan aikana tein vain työtäni. Olen oppinut urani aikana, ettei kaikkia lähipiirissä olevia voi miellyttää. Haluan olla kuitenkin vain oma itseni, Taylor Momsen totesi.