Twilight-tähdet yläosattomissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota keränneen Twilight-saagan neljännen osan kuvaukset olivat vielä viime kuussa käynnissä Brasiliassa. Kuvausryhmä suututti Rio De Janeiron asukkaita, jotka eivät pitäneet siitä että heidän kotikaupunkinsa oli muutettu kuvauspaikaksi.

Twilight-elokuvien miestähdet Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kellan Lutz, Alex Meraz ja Jackson Rathbone ovat nousseet hurjaan suosioon varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Miestähdet ovat nyt päässeet kuvakokoelmaan, jossa esitellään heidän treenatut vartalonsa. Naiskauneutta kansiossa edustaa Ashley Greene.

Twilight: Breaking Dawn -elokuva kuvataan yhdellä kertaa, mutta julkaisemaan se tullaan kahdessa osassa. Ensimmäinen osa saa ensi-iltansa ensi vuonna. Elokuvien pääosissa nähdään Kristen Stewart, Taylor Lautner ja Robert Pattinson.