Miley Cyrus halutaan pois otsikoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi 2010 lähestyy jo kovaa vauhtia loppuaan, ja amerikkalainen verkkojulkaisu Parade on kysynyt lukijoiltaan odotuksia alkavalle vuodelle. Eilen lehti julkaisti kyselynsä tulokset, ja niiden mukaan ainakin teinitähti Miley Cyrus halutaan pois otsikoista.

Mileyn boikotin kannalla oli 13 prosenttia vastanneista. Yli tuhannen vastaajan joukosta selvisi myös se, että 32 prosenttia vastanneista odottaa M*A*S*H -televisiosarjan paluuta ja 36 prosenttia uskoo julkkispari Taylor Swiftin ja Jake Gyllenhaalin kihlautumiseen.

Lisäksi amerikkalaiset uskovat, että poptähti Carrie Underwood ja hänen miehensä Mike Fisher ilmoittavat alkavan vuoden aikana perheenlisäyksestä samoin kuin Katy Perry ja Russell Brand. Naimisiin menevät veikkausten mukaan puolestaan Jessica Simpson ja Eric Johnson sekä Angelina Jolie ja Brad Pitt. Yli puolet uskoo, että taannoin eronnut Sandra Bullock löytää oikean rakkauden ja 42 prosenttia uskoo Jennifer Anistonin pystyvän samaan.