Denise Richards näyttävänä Havaijilla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa ja tapailee vapaa-ajallaan Mötley Crüe -yhtyeen basisti Nikki Sixxiä.

Denise Richardsilla on entisen miehensä Charlie Sheenin kanssa kaksi tytärtä. Nainen nähtiin nyt lomailemassa lastensa ja isänsä kanssa Mauilla, Havaijilla. Kuvaajien päähuomio kiinnittyi tietenkin Denisen kurvikkaaseen bikinivartaloon. Hänet nähtiin mustissa pienissä bikineissä ja aurinkolaseissa. Denise Richards kertoi lomareissunsa syyn olevan rauha ja hiljaisuus. Neito on väsynyt Hollywoodin pintaliitoon, joten irrottautuminen arjesta tekee hänelle hyvää.

Uusi vuosi tuo mukaan myös toiveita. Tähtikaunotar on pohtinut jo muutamia asioita, joiden hän haluaisi toteutuvan. Hän toivoo muiden muassa terveyttä ja hyvää elämää lähimmäisilleen. Toive pohjautuu Denisen äitiyteen, sillä lasten hyvinvointi on hänelle erittäin tärkeää. Nainen kertoi Twitter-sivustollaan käyneensä lastensa kanssa aamukävelyllä valkoisessa hiekassa. Hänellä on myös ikävä Nikki Sixxiä, joka puolestaan ikävöi myös Deniseä.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi julkkismiehestään jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.