Ryan Philippe iloitsee lastensa äidin kihlauksesta

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon on viettänyt taannoisen avioeronsa jälkeen varsin rauhallista elämää suhderintamalla. Reese Witherspoon ja Ryan Philippe erosivat kaksi vuotta sitten seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Nyt Reese on menossa uudelleen naimisiiin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa.

Pariskunta kihlautui taannoin, ja ex-mies Ryan Philippe on tyytyväinen Reese Witherspoonin ratkaisuun. Mies kertoi Daily News –julkaisulle toivovansa kaikkea hyvää exälleen ja tämän uudelle sulhaselle. Hän totesi myös olevansa erittäin onnellinen. Kyseessä on kuitenkin hänen kahden lapsensa äiti, joten tämän onnellisuus on hänelle edelleen tärkeää. Ex-pariskunta onkin hyvissä väleissä, sillä lasten hyvinvointi on heille etusijalla.

Eroskandaalien rinnalla Hollywoodissa on juhlittu lähiaikoina myös monia muita kihlautumisia. Muiden muassa Natalie Portman, LeAnn Rimes, Lily Allen, Hugh Hefner, Shania Twain, Kelsey Grammer, Joe Manganiello ja Ginnifer Goodwin ovat saaneet nimettömiinsä kihlasormukset. Katy Perry ja Russell Brand menivät puolestaan naimisiin, kuten myös Frendit-tähti David Schwimmer ja Zoe Buckman. Nicole Richie avioitui Joel Maddenin kanssa reilut kaksi viikkoa sitten.