Kelsey Grammerin häät vaakalaudalla – vaatii edellisen avioliiton mitätöintiä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositussa Frasier-komediasarjassa samannimistä psykiatria näyttelevä Kelsey Grammer on päättänyt mennä naimisiin naisystävänsä 29-vuotiaan Kayte Walshin kanssa. Tämä siitä huolimatta, että hän on edelleen virallisesti naimisissa.

TMZ-julkaisu kertoi taannoin miehen pyytäneen tuomaria mitätöimään avioliiton Donataccin kanssa. Jos mitätöinti onnistuu, niin uutta liittoa voidaan juhlistaa mahdollisesti jo ensi viikonloppuna. Muussa tapauksessa häitä joudutaan odottelemaan vielä muutama kuukausi.

Rakkaus on kuitenkin vienyt miehen totaalisesti mennessään, sillä näyttelijä ei aio laatia avioehtoa. Tähden ystävä kertoi Pop Eater –julkaisulle tämän johtuvan miehen tämänhetkisistä tunteista. Grammer on varma uuden suhteensa kestämisestä.

– Kelsey on syvästi rakastunut Kayteen. Hän ei pysty kuvittelemaan enää ketään toista naista rinnalleen loppuelämänsä ajaksi. Siksi hän on varma siitä, että uusi liitto tulee kestämään. Tämän takia hän ei tee avioehtoa. Joitakin asia kauhistuttaa, sillä avioerot tulevat aina kalliiksi. Esimerkiksi tuorein ero Donataccista tulee maksamaan hänelle 50 miljoonaa dollaria, ystävä kertoi Pop Eater –julkaisulle.