LeAnn Rimes lomailee Meksikossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.

Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta kihlautui jouluna. Upea sormus ei ole kuitenkaan ainoa asia, jota poptähti voi ylpeänä esitellä. Kaunottaren vartalo on nimittäin vertaansa vailla, ja hän esitteli sen vastikään julkkisten suosimalla Cabo San Lucas –rannalla Meksikossa.

Bikineissä tallustellut Rimes maisteli cocktailia aurinkolaseissa ja hatussa. Naisen vartalo on kuvien perusteella timmissä kunnossa, ja lihakset viittaavat salitreenaukseen. Rimesin rinnalla astellut sulhanen Eddie Cibrian onkin tyytyväisen oloinen.