Satamiljoonaa dollaria menettänyt Tiger Woods nauttii sinkkuelämästä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Urheiluhistorian suurimmasta seksiskandaalista vastannut golf-tähti Tiger Woods vietti joulun ystäviensä parissa Yhdysvalloissa muiden muassa koripallo-ottelussa samalla kun hänen ex-vaimonsa Elin Nordegren nautti synnyinmaansa Ruotsin lumituiskuista.

Miehen ilmestyminen julkisuuteen oli Pop Eater –julkaisun mukaan hyvä veto tähdeltä. Woods on pysytellyt viime aikoina poissa näköpiiristä, mutta nyt hänet nähtiin nauravaisena ja rennon oloisena seuraamassa ottelua. Avioerossa noin sata miljoonaa ex-vaimolleen maksanut Tiger Woods on nykyisin sinkku ja hän haluaa nauttia elämästä. Samalla golf-tähti haluaa viestittää faneilleen, ettei hän aio enää piileksiä kotonaan nuolemassa haavojaan.

Samaan aikaan noin sata miljoonaa dollaria avioerossa saanut Elin ja pariskunnan yksi- ja kolmevuotiaat lapset viettivät joulunsa aivan eri tunnelmissa. Jouluaattoa juhlittiin nimittäin Elinin poliitikkoäidin Barbro Holmbergin ja muun perheen luona. Tiger Woods ilmoitti taannoin, ettei tule osallistumaan lapsensa synttäreille helmikuussa. Juhlinta estyy, koska hän on tuolloin pelaamassa golf-turnauksessa Dubaissa.