Angelina Jolie hittijännäri saa jatko-osan – vei Tom Cruisen paikan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Angelina Jolie on tullut maailmalle tutuksi lapsia rakastavana kaunottarena, sillä hänellä on avomiehensä Brad Pittin kanssa kuusi lasta. Lastenhoito ei onneksi kuitenkaan rajoita Jolien työntekoa. Tästä hyvänä esimerkkinä on The Tourist -elokuva, jonka ensi-ilta on koittanut jo useammassa maassa ympäri Eurooppaa.

The Tourist ei ole kuitenkaan näyttelijättären ainoa aikaansaannos viime vuoden aikana. Syksyllä Suomen ensi-illassa ollut toimintaelokuva Salt oli monien kriitikkojen mielestä upeaa katseltavaa. Jolie itse loisti elokuvassa CIA-agenttina, jota syytettiin venäläiseksi vakoojaksi. Contact Music –julkaisu kertoo nyt Jolien faneille ilosanoman. Julkaisun mukaan kyseiselle elokuvalle on nimittäin tulossa jatkoa. Salt 2 on tarkoitus kuvata seuraavan kahden vuoden aikana. Salt-elokuvan tuottaja Lorenzo di Bonaventura on vahvistanut Jolien olevan mukana kakkososassa.

– Ensimmäinen Salt-elokuva myi itsensä läpi nopeasti. Sony-yhtiön johtoporras luki käsikirjoituksen ja he rakastivat tarinaa. He ostivat sen ja roolitus alkoi. Ensisijaisesti he halusivat päärooliin Tom Cruisen, joka lähti mukaan. Jostain syystä Tom Cruise kuitenkin peruutti päätöksensä, ja silloin Sony otti yhteyttä Angelina Jolieen. Onnistuneen ykkösosan jälkeen onkin helppo tehdä kakkososa. Näemme Jolien tietenkin myös toisessa osassa, Lorenzo di Bonaventura kertoi Contact Music –julkaisulle.