Cheryl Cole sai tarpeekseen: ”Kaikenlaista pa*kaa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi rankattu englantilainen Cheryl Cole on taannoisen avioeronsa jälkeen yhdistetty romanttisessa mielessä amerikkalaiseen tanssijaan Derek Houghiin. Pariskunta on parhaillaan viettämässä yhteistä lemmenlomaa Kapkaupungin liepeillä Etelä-Afrikassa, ja uudenvuodenaattona heidät nähtiin suutelemassa toisiaan.

Vuosi 2010 oli kuitenkin Cheryl Colelle erittäin raskas. Cole vieraili alkuvuodesta Afrikassa Derek Houghin kanssa. Laulaja sai valitettavasti reissullaan malarian, joka oli viedä hänen henkensä. Nyt Cheryl Cole kertoo Elle-lehdessä saaneensa tarpeekseen vastoinkäymisistä. Vuosi 2011 tulee naisen mukaan sujumaan aivan eri tavalla. Cole kertoo olevansa nyt taistelija loppuun asti.

– Olen käynyt kaikenlaista paskaa läpi. Enää en käy. Aion taistella onneni ja hyvinvointini puolesta kaikin keinoin. Olen saanut tarpeeksi kaikesta loasta, jota niskaani on sadellut. Suhtaudun musiikkiuraani myös hyvin mustavalkoisesti. Joko minusta tykätään, tai sitten ei tykätä. Se on aivan sama minulle, sillä en välitä enää. Kaiken kokemani vuoksi itsetuntoni on ollut pohjalukemissa. Jopa itseni näkeminen kuvissa ahdistaa minua, Cheryl Cole kertoi Elle-lehden haastattelussa.