Eva Longoria pokasi Penelope Cruzin pikkuveljen!

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdelehdissä on kohuttu viime aikoina runsaasti shokkiuutisesta, jonka mukaan sekä näyttelijä Eva Longoria että hänen aviomiehensä Tony Parker hakivat avioeroa. Longoria on kertonut syyn olleen sadat seksitekstiviestit Parkerin puhelimessa. Viestit olivat lähtöisin Parkerin joukkuetoverin vaimolta.

Eva Longoria ei kuitenkaan ole tällä hetkellä yksin. Kaunotar saa tukea ja turvaa Penelope Cruzin pikkuveljeltä Eduardo Cruzilta. Lähde kertoi OK!-lehdelle Eduardon yöpyneen Evan luona jo monia kertoja. Aamun tullessa mies poistuu vaivihkaa, sillä he eivät halua paljastaa vielä mitään ulkopuolisille. Kohusuhde on kohtuullisen tuore, mutta jouluaattona vietetyissä juhlissa pariskunta flirttaili toisilleen avoimesti. Longorian edustaja on ehtinyt jo kieltämään suhteen, mutta se ei vakuuta faneja.

Lähde kertoi OK!-lehdelle Longorian tavanneen myös Parkerin viime kuussa. Lounastamassa ollut ex-pariskunta selvittelee vielä eron yksityiskohtia. Evan ystävät ovat taannoin paljastaneet myös naisen itsensä olleen erittäin tyly miestään kohtaan avioliiton aikana, sillä ura merkitsi naiselle suhdetta enemmän. Tämän vuoksi Parkerin uskotaan ajautuneen suhteisiin muiden naisten kanssa.