Justin Bieber haluaa olla kuin Michael Jackson

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen laulaja Justin Bieber on tällä hetkellä maailman suosituin teinitähti, ja hänen miljoonat faninsa suorastaan palvovat häntä. Tämä kävi ilmi viimeksi jouluna, kun kanadalaisessa kauppakeskuksessa syntyi täysi kaaos Justinin astellessa sisään.

Fanit ovat myös vuodattaneet rakkauttaan jo kymmenien miljoonien Twitter-viestien muodossa. Nyt verkossa on järkyttänyt nimettömän fanin julkaisema valokuva, jossa hän esittelee viilleltyä kättään Justinin fanikuvan edessä. Bieber itse voi olla toisaalta tyytyväinen suosioonsa nuorten keskuudessa. Artisti kertoi nimittäin Vanity Fair –lehdelle tähtäävänsä uudeksi Michael Jacksoniksi. Teinitähti on omien sanojensa mukaan suuri Jackson-fani, ja rakkaus popkuninkaaseen ei tule koskaan sammumaan.

– Jackson oli upea. Hän otti yleisön haltuunsa jo nuorena, eikä suosio laantunut koskaan. Hän ei ikinä ylittänyt voimavarojaan, sillä hänellä oli tilanteet aina hallussa. Hän rakasti musiikkiaan ja yleisöään. Myös minä rakastan musiikkiani ja omaa yleisöäni, Justin Bieber sanoi Vanity Fair –lehdelle.

– Siksi pyrin olemaan kuin hän. Minä aion olla seuraavan sukupolven Michael Jackson. Haluan tehdä ihmiset iloisiksi ja antaa heille inspiraatiota. Nuoret pojat eivät pidä minusta, mutta toivottavasti tilanne muuttuu lähivuosien aikana. Sitä ennen heidän tyttöystävänsä kuitenkin pitävät minusta.