Povipommi Katie Price avioeron partaalla

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa. Blondiksi muuntautunut Jordan nähtiin taannoin Los Angelesissa ystävänsä Amir Khanin nyrkkeilyottelussa ja tämä ihmetytti naisen faneja.

Samaan aikaan Pricen aviomies vapaaottelija Alex Reid bailasi toisaalla Sugababes-yhtyeen Amelle Berrabahin kanssa. Mies kertoi myös äskettäin aikovansa kirjoittaa elämästään paljastuskirjan, jonka hän povaa olevan sisällöltään hätkähdyttävä. Nyt Katie Price itse kertoo Twitter-sivustollaan uutisen, jota on jo odotettu useamman kuukauden ajan. Naisen mukaan hänen ja Reidin avioliitto on nimittäin totaalisessa kriisissä. Pariskunta on tällä hetkellä lomalla saaressa, joka sijaitsee Intian Valtamerellä. Lähde pohti tilannetta Contact Music –julkaisulle.

– He eivät ole kertoneet julkisuudelle tarkkaa lomasijaintia, sillä he haluavat olla rauhassa. He tarvitsevat aikaa saadakseen puhuttua läpi kaiken tarpeellisen. He rakastavat toisiaan, joten tämän kaiken selvittäminen on tärkeää. Kaiken vakavuudesta kertoo se, että he järjestivät aikatauluihinsa aikaa kyseiselle reissulle. Tämä paljastaa avioliiton olevan etusijalla arjen keskellä, lähde sanoi Contact Music –julkaisulle.