LeAnn Rimes hankki silikonit – esitteli tulosta bikineissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta kihlautui jouluna.

Kaunottaren trimmattu vartalo on kerännyt viime viikkoina paljon huomiota. Katseet kiinnittyivät myös laulajan rintamukseen, sillä rinnanympärys näyttää nyt olevan merkittävästi aikaisempaa suurempi. Tämä on herättänyt epäilykset siitä, että LeAnn olisi hankkinut itselleen silikonit. Nyt lähde on vahvistanut asian Us Weekly –julkaisulle. Lähteen mukaan nainen käytti jopa samaa kirurgia, jota Eddie Cibrianin ex-vaimo Brandi Glanville oli käyttänyt.

– Hänelle tehtiin rintaoperaatio. LeAnn on ollut aina epävarma liian pienien rintojensa takia. Ne olivat ennen kokoa A ja nyt ne ovat hänen mielestään sopivat. Hänet operoi sama kirurgi, joka operoi myös Cibrianin ex-vaimon, lähde kertoi Us Weekly –julkaisulle.