Rocktähti joutui pedofiilihoitajan uhriksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Rocktähti Corey Todd Taylor tunnetaan Slipknot-yhtyeen solistina. Mies on myös Stone Sour -yhtyeen laulaja ja Facecages-bändin manageri. Uransa ohessa Taylor on saanut aikaiseksi kaksi lasta, mutta hän on myös eronnut. Joulukuussa 2009 hän kuitenkin avioitui uudelleen. 

Laulajalla on myös omat luurankonsa kaapissa, ja nyt hän on päättänyt paljastaa yhden niistä. Kerrang!-lehden haastattelema Corey Taylor kertoi nimittäin päässeensä poikuudestaan eroon sangen nuorena. Tähti oli tuolloin vasta 11-vuotias, ja viattomuuden riistäjänä toimi miehen lapsenvahti. Seksi ei ollut Taylorille vastenmielistä, sillä hän on ollut jo tuolloin kiinnostunut asiasta.

Kyseinen kokemus sai hänet kuitenkin häpeämään itseään. Tämän vuoksi hän vältteli seksiä vuosien ajan. Pikkupojan iän takia tapaus oli luonnollisesti laiton, sillä asian paljastuessa lastenhoitaja olisi voinut saada syytteen pedofiliasta.

– Lapsenvahti halusi harrastaa seksiä nuoren pojan kanssa. Hitto, miten se tilanne hävetti minua jälkeenpäin. En ole voinut kertoa kenellekään sitä, mitä tapahtui. Se kuulostaakin niin nololta. Epäilen myös, ettei seksi ollut kovin upeaa lapsenvahdin mielestä. Olin kuitenkin vasta 11-vuotias, joten mitä sen ikäiseltä voi edes odottaa, Corey Taylor sanoi Kerrang!-lehdelle.